PROFIEL

DCD is een dynamisch bedrijf dat vanuit Amsterdam - Diemen - en 's-Hertogenbosch met een ervaren en enthousiast team van ontwikkelingsmanagers en projectmanagers projecten voor eigen rekening en risico ontwikkelt en realiseert. Door samenwerking met solide private marktpartijen en family-offices zijn wij in staat om projecten en langjarige complexe gebieds- en opstalontwikkelingen te initiëren, realiseren en exploiteren.

SELECTIE VAN PROJECTEN

GREEN SQUARE BUSINESS CAMPUS

In een voormalig kassengebied in Aalsmeer wordt Green Square Business Campus ontwikkeld.
Een veelzijdige en vitale mixed-use werklocatie gelegen in Green Park Aalsmeer, midden in de Metropoolregio Amsterdam en naast Schiphol. Het is onze ambitie om het gebied van maar liefst 17 hectare uit te laten groeien tot de nieuwe plek om te werken, ondernemen, leren, overnachten en recreëren.

GSBC ontwikkelt zich tot een innovatieve werkomgeving met onder andere state-of-the-art laboratoria, flexibele kantoorruimtes, productie-, test- en opslagfaciliteiten voor bedrijven in de Life Science & Health sector. Bedrijven op Green Square Business Campus profiteren van de aantrekkelijke groene campus, de vele voorzieningen en de strategische ligging naast Schiphol.

 

www.gsbc-aalsmeer.nl

GREEN SQUARE LOGISTICS II-III

Dit multi tenant distributiecentrum met hoogwaardige kantoren is gelegen op een prominente zichtlocatie aan de N201 in Aalsmeer. Green Square Logistics II-III (38.000 m2 BVO) wordt voorzien van een duurzaamheidslabel BREEAM 'Excellent', het gebouw is klimaatrobuust en wordt uitgerust met een uitermate duurzaam energiesysteem.
Green Square Logistics II – III is onderdeel van de gebiedsontwikkeling Green Square Business Campus.
Verwachte oplevering zomer 2024.

 

www.gsbc-aalsmeer.nl

HOTEL AMSTERDAM - SCHIPHOL

Op een steenworp afstand van Amsterdam-Schiphol en in de directe nabijheid van Royal FloraHolland ligt Green Park Aalsmeer, een voormalig kassengebied dat wordt getransformeerd tot een hoogwaardig bedrijvenpark met een mix van werk en leisure functies.
Centraal in Green Park ontwikkelt DCD een 500 kamers tellend hotel voor een wereldwijd opererende hotelketen. Het ontwerp van het hotel is van Wiel Arets Architects en refereert aan het karakteristieke silhouet van de kassen die hier eerst stonden.
Het dual branded hotel voor zowel zakelijke reizigers als ook voor toeristen, heeft de beschikking over meerdere restaurants, bars, vergaderfaciliteiten en een uitstekende parkeervoorziening. De grand opening staat gepland voor 2025.

LANDMARK ARNHEM

Nieuwe multi-tenant kantooromgeving met een uitgebreid horeca- en services concept op zichtlocatie in Arnhem. Een levendige Piazza met een centrale receptie, allday bar, state of the art vergadercentrum en restaurant is dé plek waar huurders werken, vergaderen of bezoekers ontvangen. Een professioneel serviceteam staat garant voor een optimale dienstverlening. Huurders in Landmark profiteren van efficiënte kantoorverdiepingen in een gezonde en inspirerende werkomgeving. Landmark Arnhem is een ontwikkeling van

Renschdael Groep en Dutch City Development.

 

www.landmark-arnhem.nl

GREEN SQUARE LOGISTICS IV

Een hoogwaardig distributiecentrum met het duurzaamheidscertificaat BREAAM 'Very Good', dat staat voor het realiseren van duurzame gebouwen met minimale milieu-impact. Green Square Logistics IV is het tweede gerealiseerde deelproject binnen de grootschalige gebiedsontwikkeling Green Square, dat de ambitie heeft om in de komende jaren uit te groeien tot hét centrumgebied van

Green Park Aalsmeer. 

 

State-of-the-art distributiecentrum
Het gebouw is gerealiseerd op een perceel van ruim 19.000 m² en heeft een totaal vloeroppervlakte van 16.500 m², bestaande uit een warehouse, een dubbel-laagse mezzanine en een royaal kantoor. Daarnaast zijnn er 106 parkeerplaatsen en 13 loadingdocks gerealiseerd.

 

www.gsbc-aalsmeer.nl/green-square-logistics-iv

www.garbe-industrial.de/netherlands/projects/green-square-logistics-iv (verhuur)

Green Square Logistics I

Een hoogwaardig distributiecentrum met het duurzaamheidscertificaat BREAAM 'Very Good', dat staat voor het realiseren van duurzame gebouwen met minimale milieu-impact. Green Square Logistics I is het eerste deelproject binnen de grootschalige gebiedsontwikkeling Green Square Business Campus, dat de ambitie heeft om in de komende jaren uit te groeien tot hét centrumgebied van Green Park Aalsmeer. Logistics I is najaar 2022 opgeleverd.

 

www.gsbc-aalsmeer.nl
www.garbe-industrial.de/netherlands/projects/green-square-logistics-i (verhuur)

 

GEBIEDSONTWIKKELING HOLLAND PARK IN DIEMEN

Holland Park is een bijzondere woonbuurt: stedelijk wonen in een parkachtige omgeving met veel groen en water. Het is een uitstekend bereikbaar gebied. Niet alleen door zijn ligging op 10-15 minuten van hartje Amsterdam, maar juist ook door zijn betaalbaarheid. In totaal worden er in het gebied 3.000 wooneenheden gebouwd, aangevuld met ca. 7.500 m2 aan winkels, horeca en dienstverlening. Holland Park kent een grote diversiteit aan woningen voor starters, kleinere huishoudens, expats, forenzen en gezinnen. Deze unieke woonomgeving is ontworpen door architect en stedenbouwkundige Sjoerd Soeters en is geïnspireerd op het Java Eiland in Amsterdam en Sluseholmen in Kopenhagen.

 

Naast ontwikkeling en realisatie van de woningen realiseerde opdrachtgever Bergwijkstadspark BV ook het openbare gebied. Waterpartijen, kades, bruggen en nieuwe lanen vormen gezamenlijk de nieuwe openbare ruimte die – na aanleg – in 2022 is overgedragen aan de gemeente Diemen. De bouw van de eerste woningen is in september 2015 gestart.

 

 

 

 

 

Holland Park is in opdracht van Bergwijkstadspark BV ontwikkeld door Bouwaccent BV en Snippe Projecten BV. De aandeelhouders van

Dutch City Development zijn tevens participant in de ontwikkeling van Holland Park.

  

ContactRoutebeschrijving

Kantoor Diemen:

Willem Dudokhof 1, 1112 ZA Diemen

Nederland

Postbus 94654, 1090 GR Amsterdam

Nederland

T +31(0)20 333 04 21

info@dcdprojects.nl

Kantoor 's-Hertogenbosch:

Zuidwal 57a, 5211 JE 's-Hertogenbosch

Nederland

T +31(0)73 205 44 44