PROFIEL

DCD is een dynamisch bedrijf dat vanuit Amsterdam - Diemen en 's-Hertogenbosch met een ervaren en enthousiast team van ontwikkelingsmanagers en projectmanagers projecten voor eigen rekening en risico ontwikkelt en realiseert. Door samenwerking met solide private marktpartijen en family-offices zijn wij in staat om projecten en langjarige complexe gebieds- en opstalontwikkelingen te initiëren, realiseren en exploiteren.

SELECTIE VAN PROJECTEN

HOTEL AMSTERDAM - SCHIPHOL

Op een steenworp afstand van Amsterdam-Schiphol en in de directe nabijheid van Royal FloraHolland ligt Green Park Aalsmeer, een voormalig kassengebied dat wordt getransformeerd tot een hoogwaardig bedrijvenpark met een mix van werk en leisure functies.
Centraal in Green Park ontwikkelt DCD een 500 kamers tellend hotel voor een wereldwijd opererende hotelketen. Het ontwerp van het hotel is van Wiel Arets Architects en refereert aan het karakteristieke silhouet van de kassen die hier eerst stonden.
Het dual branded hotel voor zowel zakelijke reizigers als ook voor toeristen, heeft de beschikking over meerdere restaurants, bars, vergaderfaciliteiten en een uitstekende parkeervoorziening. De grand opening staat gepland voor 2025.

Green Square Logistics I

GREEN SQUARE LOGISTICS I
Een hoogwaardig distributiecentrum met het duurzaamheidscertificaat BREAAM 'Very Good', dat staat voor het realiseren van duurzame gebouwen met minimale milieu-impact. Green Square Logistics I is het eerste deelproject binnen de grootschalige gebiedsontwikkeling Green Square, dat de ambitie heeft om in de komende jaren uit te groeien tot hét centrumgebied van Green Park Aalsmeer. De oplevering van het distributiecentrum staat gepland voor het 4e kwartaal 2022.

 

Inmiddels is de bouw in volle gang. Hierbij een mooie impressie: 

 

 

 

GREEN SQUARE LOGISTICS IV

GREEM SQUARE LOGISTICS IV (Te huur)

 Een hoogwaardig distributiecentrum met het duurzaamheidscertificaat BREAAM 'Very Good', dat staat voor het realiseren van duurzame gebouwen met minimale milieu-impact. Green Square Logistics IV is het tweede deelproject binnen de grootschalige gebiedsontwikkeling Green Square, dat de ambitie heeft om in de komende jaren uit te groeien tot hét centrumgebied van Green Park Aalsmeer. De oplevering van het distributiecentrum staat gepland voor het 2e kwartaal 2023.

 

State-of-the-art distributiecentrum
Het gebouw wordt gerealiseerd op een perceel van circa 19.589 m² en krijgt een totaal vloeroppervlakte van 16.521 m², bestaande uit een warehouse van circa 11.966 m², een dubbel-laags mezzanine van circa 3.446 m² en een kantoor van circa 1.330 m². Daarnaast worden er 106 parkeerplaatsen en 13 loadingdocks gerealiseerd.

 

GREEN SQUARE BUSINESS CAMPUS

Een hoogwaardige mixed-use werklocatie in het hart van ondernemend Aalsmeer, centraal in de Metropool Regio Amsterdam en op een steenworp afstand van Schiphol: Green Square wordt de nieuwe plek in Green Park Aalsmeer om te werken, ondernemen, leren, overnachten en recreëren. Green Square zal als gebied zich gaan ontwikkelen tot een business campus. Een ongekend duurzame en
gezonde locatie voor bedrijven die actief zijn in de hightech (sierteelt)sector, Home Gift & Garden sector, maakindustrie en/of logistiek. Het levendige Green Square is klaar voor de toekomst en biedt ruime keuzemogelijkheden voor lokale, regionale en internationale bedrijven.

In Green Square doe je waar je goed in bent!

Begin volgend jaar communiceren we meer over dit ambitieuze project.

 

HOTEL DE VESTE IN SCHIEDAM

Schiedam is volop in ontwikkeling. De realisatie van het Euroscoop Cinema & Leisure Centrum en de opstart van de grootschalige gebiedsontwikkeling A20-zone Schiedam zetten deze stad op de kaart.

 

Hotel de Veste gelegen ter hoogte van rijksweg A20 - Schiedam Centrum, heeft een geweldige ligging in een economisch krachtig gebied. De loopafstand tot Schiedam Centrum, de nabijheid van Rotterdam Centrum, de Schiedamse en Rotterdamse havens, een Intercitystation en een knooppunt van openbaar vervoer geven deze locatie een triple A-status.

 

Het door DCD te ontwikkelen Hotel De Veste ligt tegen het Euroscoop Cinema & Leisure Centrum en biedt ruimte aan circa 300 hotelkamers en kamers voor extended stay.

LANDMARK ARNHEM

Nieuwe multi-tenant kantooromgeving met een uitgebreid horeca- en services concept op zichtlocatie in Arnhem. Een levendige Piazza met een centrale receptie, allday bar, state of the art vergadercentrum en restaurant is dé plek waar huurders werken, vergaderen of bezoekers ontvangen. Een professioneel serviceteam staat garant voor een optimale dienstverlening. Huurders in Landmark profiteren van efficiënte kantoorverdiepingen in een gezonde en inspirerende werkomgeving. Landmark Arnhem is een ontwikkeling van Renschdael Groep en Dutch City Development.

GEBIEDSONTWIKKELING HOLLAND PARK IN DIEMEN

Holland Park is een bijzondere woonbuurt in ontwikkeling: stedelijk wonen in een parkachtige omgeving met veel groen en water. Het is een uitstekend bereikbaar gebied. Niet alleen door zijn ligging op 10-15 minuten van hartje Amsterdam, maar juist ook door zijn betaalbaarheid. In totaal worden er in het gebied 3.000 wooneenheden gebouwd, aangevuld met ca. 7.500 m2 aan winkels, horeca en dienstverlening. Er komt een grote diversiteit aan woningen voor starters, kleinere huishoudens, expats, forenzen en gezinnen. Deze unieke woonomgeving is ontworpen door architect en stedenbouwkundige Sjoerd Soeters en is geïnspireerd op het Java Eiland in Amsterdam en Sluseholmen in Kopenhagen.

 

Naast ontwikkeling en realisatie van de woningen realiseert opdrachtgever Bergwijkstadspark BV ook het openbare gebied. Waterpartijen, kades, bruggen en nieuwe lanen vormen gezamenlijk de nieuwe openbare ruimte die – na aanleg – overgedragen wordt aan de gemeente Diemen. De bouw van de eerste woningen is in september 2015 gestart.

 

 

 

 

Holland Park wordt in opdracht van Bergwijkstadspark BV ontwikkeld door Bouwaccent BV en Snippe Projecten BV. De aandeelhouders van DCD zijn tevens participant in de ontwikkeling van Holland Park.

 

www.hollandpark.nl

 

GEBIEDSONTWIKKELING MAASHAEGHE PARK IN BOXMEER

Het voormalige ziekenhuisterrein in Boxmeer wordt getransformeerd naar een kwalitatief hoogwaardige woonlocatie met de naam Maashaeghe Park. Het park, gelegen op een steenworp van het centrum van Boxmeer, is een bijzondere enclave in een prachtige landschappelijke setting midden in natuurgebied de Maasheggen en vlakbij de Maas.

 

Ontworpen met veel respect voor het landschap biedt Maashaeghe Park een comfortabele, veilige en parkachtige woonomgeving met uitermate stijlvolle vrijstaande woningen. Aangeboden worden royale, zelf te bebouwen kavels of mooi vormgegeven vrijstaande woningen. Toekomstige bewoners kunnen kiezen uit een groot aantal mogelijkheden om de woningen naar eigen inzicht in te delen en uit te breiden.

 

Maashaeghe Park is een ontwikkeling van Maashaeghe Properties CV in samenwerking met Dutch City Development.

 

www.maashaeghepark.nl

ContactRoutebeschrijving

Kantoor Diemen:

Willem Dudokhof 1, 1112 ZA Diemen

Nederland

Postbus 94654, 1090 GR Amsterdam

Nederland

T +31(0)20 333 04 21

info@dcdprojects.nl

Kantoor 's-Hertogenbosch:

Zuidwal 57a, 5211 JE 's-Hertogenbosch

Nederland

T +31(0)73 205 44 44